Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων - Web Design
Καλέστε μας: 210 - 8251903

Rbs Μicroemporio - Συστήματα Εντατικής Λιανικής

Rbs Μicroemporio

Rbs Μicroemporio

Το Microemporio RMS (Retail Management System)αποτελεί την μοναδική σήμερα λύση για κάθε είδους μικρομεσαία επιχείρηση λιανικής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Αποτελεί την αρμονικά και οργανικά συνδυασμένη λειτουργία:

  • Mιας εξελιγμένης εφαρμογής λογισμικού εντατικής λιανικής (front office), σε ιδανική λειτουργική συνεργασία με μια φιλική στο χρήστη εμπορική εφαρμογή (back office), εγκατεστημένων και των δυο στην ασφαλή h/w & s/w πλατφόρμα ενός Apple iPad ®.
  • Eνός embedded, αυτόνομου ταμειακού τερματικού σταθμού, σχεδιασμένου & κατασκευασμένου ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

  • Το Microemporio RMS, παρέχει ταυτόχρονα, την ασφάλεια & σταθερότητα των Embedded Συστημάτων, την τεχνολογική ανωτερότητα & ευελιξία των Mobile Συσκευών, την δυνατότητα Real Time πρόσβασης σε ένα πλήθος, Cloud Υπηρεσιών & την δυνατότητα να αποδέχονται & να διεκπεραιώνουν ηλεκτρονικές πληρωμές & πώληση άυλων προϊόντων στην βάση στρατηγικής συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
  • Για πρώτη φορά, αναπτύσσεται μια εξελιγμένη εφαρμογή λογισμικού, και ταυτόχρονα ο αντίστοιχος προσαρμοσμένος στην εφαρμογή εξοπλισμός, προκειμένου ο συνδυασμός τους να εκπληρώσει την σύγχρονη απαίτηση μιας "plug & play" λύσης στην εντατική λιανική.

Διατίθεται στους κάτωθι συνδυασμούς:

  • Το Microemporio RMS 1000, αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση της οικογένειας Microemporio όπου, ο τερματικός σταθμός πώλησης είναι το ταμειακό σύστημα RBS ELIO Web (Link). H σύνθεση υποστηρίζει πλήρως αποδείξεις λιανικής. Παράλληλα υποστηρίζεται η λειτουργία τιμολόγησης με ηλεκτρονική αποστολή στο email του πελάτη ή με την προσθήκη ενός Wi-Fi inject εκτυπωτή και ενός Φορολογικού Μηχανισμού Έκδοσης Υπογραφών (RBS 100 NET/WEB/PR) με επικοινωνία μέσω Web Sockets και Web Services, γεγονός που επιτρέπει η εκτύπωση των αποδείξεων, να γίνεται ακαριαία με το πάτημα του πλήκτρου «Μετρητά».
  • Το Microemporio RMS 2000, αποτελεί την βέλτιστη πρόταση της οικογένειας Microemporio όπου, υποστηρίζεται πλήρως η διαχείριση του καταστήματος ως επιχείρηση (Front office & Back office) υποστηρίζοντας αποδείξεις λιανικής και έκδοση τιμολογίων από τον ίδιο τερματικό σταθμό. Σε περίπτωση πολλαπλών θέσεων ταμείου στο κατάστημα το RMS 2000 μπορεί να αποτελέσει μια πλήρη θέση εργασίας.
  • Το Microemporio RMS 3000, αρακτηρίζεται από μία καινοτομική για τη διεθνή αγορά «έξυπνη βάση», η οποία έχει πρωτοποριακή σχεδίαση, πολλαπλές θύρες επικοινωνίας, υποδοχή ενσωμάτωσης του iPad ®, ενσωματωμένο οθόνη πελάτη και battery backup module με μπαταρίες λιθίου για αδιάληπτη λειτουργία. Παράλληλα πλαισιώνεται από τον θερμικό εκτυπωτή RBS Cobus ο οποίος διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη χειριστή (2Χ16), 4 πλήκτρα χειριστή και ενσωματωμένο συρταρωτό πληκτρολόγιο 30 πλήκτρων.
Στην πραγματικότητα το Microemporio RMS είναι η ιδανική "turnkey" λύση λιανικής, που αφήνει πίσω της, τις τεχνολογίες των προηγούμενων δεκαετιών (PC Based POS) και ενσωματώνει συνδυασμένες σύγχρονες τεχνολογίες και δυνατότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες ... (Επικοινωνία)

Tweets

Εγγραφή Newsletter

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και προσφορές με την εγγραφή σας στο Newsletter.