Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων - Web Design
Καλέστε μας: 210 - 8251903

Εταιρικό Προφίλ

Από το 1989 και με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτικών συστημάτων κατορθώσαμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού επιπέδου και υψηλής ποιότητας. Κύριος στόχος μας αποτελεί η καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας, ιδιαίτερα μετά την πώληση με παροχή εξειδικευμένων λύσεων και πλήρη τεχνική κάλυψη στο χώρο τους. Η γνώση του χώρου, η μεγάλη πείρα που έχουμε πλέον στο αντικείμενο, σε συνδυασμό με τα αυστηρά κριτήρια επιλογής εξοπλισμού, μας εξασφαλίζουν ως τους πλέον αξιόπιστους παροχείς υπηρεσιών πληροφορικής.

Σε στρατηγική συνεργασία με την Singular Logic και τη SoftOne Technologies σας παρέχουμε αυτό που πραγματικά αξίζει η επιχείρησή σας.
Πρόοδο και ανάπτυξη!

Με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες των πελατών, αλλά και της ευρύτερης αγοράς και λειτουργώντας με αξιοπιστία και συνέπεια παρέχουμε ευέλικτες προτάσεις για την κάλυψη των όποιων αναγκών τόσο σε θέματα οργάνωσης μηχανογράφησης, εμπορικών εφαρμογών επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, όσο και σε θέματα εκπαίδευσης.

Tweets

Εγγραφή Newsletter

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και προσφορές με την εγγραφή σας στο Newsletter.