Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων - Web Design
Καλέστε μας: 210 - 8251903

SoftOne 200

SoftOne 200

Softone 200

Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών γραφείων. Περιλαμβάνει εφαρμογές που ανταποκρίνονται στην ανάγκη των λογιστικών γραφείων να αυτοματοποιήσουν τη δουλειά τους, να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνουν κατά πελάτη και να εκμεταλλευτούν το Internet για γρήγορες συναλλαγές με Πελάτες και Κράτος.

  • Προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτούνται σήμερα από το λογιστικό γραφείο και διεκπεραιώνει τις καθημερινές εργασίες του με απλό και χρηστικό τρόπο.
  • Προσομοιώνοντας απόλυτα τις εργασίες με λειτουργίες στο πληκτρολόγιο, εξασφαλίζει ταχύτητα στην καταχώριση και ουσιαστική ευκολία σε λογιστικές - θεωρημένες εκτυπώσεις, σε καταστάσεις ελέγχου και σε εργασίες ηλεκτρονικής υποβολής εντύπων & αρχείων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σημαντικά πιο γρήγορη εργασία σε σχέση με τα συμβατικά λογιστικά προγράμματα.
  • Ενσωματώνει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε λογιστικά sites και διαθέτει μηχανισμούς on line υποστήριξής του από τη SoftOne ή/και το δίκτυο συνεργατών της.
  • Ανεπτυγμένη από τους κορυφαίους ειδικούς software στην Ελλάδα, ανθρώπους με 26 χρόνια εμπειρία στα λογιστικά προγράμματα, οδηγεί το λογιστικό γραφείο στη νέα εποχή.
  • Βάζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία να εξυπηρετεί το λογιστή σ' αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη: Να προσφέρει περισσότερες, καλύτερες, νέες υπηρεσίες σε μικρότερο χρόνο με μικρότερο κόστος.

Το Soft1 200 διατίθεται με το συνδρομητικό πακέτο ASK - Application & Services Kit. Ακόμη, διατίθεται και ως υπηρεσία μέσω Internet. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται S1aaS - Soft1 as a Service - και ο συνδρομητής της αποκτά πρόσβαση στο λογισμικό και τα δεδομένα του μέσω Internet.

Για περισσότερες πληροφορίες ... (Επικοινωνία)

Tweets

Εγγραφή Newsletter

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και προσφορές με την εγγραφή σας στο Newsletter.